Kever Club Roermond

KeverClub Roermond is een gezellige club waar iedereen welkom is die de kever en aanverwante luchtgekoelde een warm hart toedraagt.

De club bestaat inmiddels bijna 30 jaar en bestaat uit zo'n 40 leden.

Door het jaar heen zijn er talrijke activiteiten. Zo is er ieder jaar een grote voorjaarsrit en in de periode april tot oktober is er iedere maand een zondagsrit. Verder bezoeken we als club een aantal kevertreffen in binnen en buitenland (IKW Wanroij, Wolfsburg, Le Bug-Show, KeverWinterFest etc.). Dit zijn meestal erg leuke weekendjes!

Iedere donderdag (uitgezonderd feestdagen) is er de sleutelavond. Deze vind plaats bij Stuurman Classic Repairs in Herkenbosch. Hier is er de mogelijkheid om reparaties en onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan de eigen kever. Dit is onder begeleiding van een technisch adviseur.

De kosten voor het lidmaatschap zijn €80,-. Aan de meeste activiteiten zijn geen extra kosten verbonden. Ook voor de sleutelavond zijn geen extra kosten.

Heb je verdere vragen, stel ze gerust. Of nog beter, kom ons een bezoekje brengen op een donderdagavond. Vanaf 7 uur zijn er altijd mensen aanwezig. Je bent van harte welkom!